Etsimme uusia Klikkiläisiä!

Kiva, kun olet kiinnostunut Klikistä työnantajana. Etsimme tällä hetkellä dynaamiseen tiimiimme uutta vuokravälittäjää ja kirjanpitäjää.

Vuokravälittäjän paikka

Tykkäät tehdä liikkuvaa työtä, olet kiinnostunut kiinteistösijoittamisesta ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostat työssäsi haasteita ja vaihtelua, etkä halua että eilinen työpäivä on kopio tästä päivästä.

Olet sanavalmis, myyntihenkinen ja pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen. Arvostat kunnon pohjapalkkaa, jolla tulee jo toimeen, mutta haluat vaikuttaa ansioihisi reiluilla korvauksilla klousatuista vuokrauksista. Olet itsenäinen, mutta kykenet myös toimimaan osana tiimiä. Pysyt järjestelmällisenä myös paineen alla.

Haluat tehdä monipuolisia juttuja; asuntojen arviointia, valokuvaamista, asuntoilmoitusten laatimista, asuntoesittelyitä, toimeksianto- ja vuokrasopimuksia, sekä asiakassuhteiden ylläpitoa asiakkaiden kanssa.

Tietotekniset valmiutesi ovat tämän päivän tasalla. Sinulta löytyy englannin kielen taitoa ja ajokortti taskusta. Asenteeltasi olet avoin uudelle. Ennen kaikkea arvostat sitä, että sinuun luotetaan työntekijänä ja olet valmis olemaan luottamuksen arvoinen.

LKV tai LVV-tutkinto katsotaan eduksi, mutta se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa työnantajan järjestämien koulutusten avulla. Tiettyä koulutustaustaa ei vaadita, vaan soveltuvuus tehtävään ratkaisee.

Jos kuvaus tuntui myönteiselle, voisit olla sopiva lisäys tiimiimme. Työilmapiirimme on hauska ja rento, mutta suhtaudumme työhön toimialan edellyttämällä asianmukaisuudella ja ehdottomalla tarkkuudella.

Yhteydenotot: Resurssisyistä emme valitettavasti voi vastata puhelintiedusteluihin. Hakemukset sähköpostitse.
Työpaikan osoite: Itsenäisyydenkatu 42 / 28130 Pori
Edellytykset: B-ajokortti ja ajoneuvo (maksamme täyden kilometrikorvauksen)
Eduksi: LKV tai LVV tutkinto ja alan kokemus. Ei kuitenkaan välttämätöntä.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 40h/vko
Työn kesto: yli 12 kuukautta / toistaiseksi
Palkkaus: Pohjapalkka + provisio sopimuksen mukaan
Haku päättyy: Kun paikka on täytetty

Katso hakuohjeet alta!

Kiinteistöassistentti / kirjanpitäjä

Paikka aukeaa vasta hieman myöhemmin.

Hakuohje

Haku on avoinna niin pitkään, kunnes löydämme sopivan tekijän työtehtävään. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + CV sähköpostitse: mikael@klikasuntovuokraus.fi

Mikael Suominen
Yrittäjä
mikael@klikasuntovuokraus.fi
040 142 7628