Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Yhteistyökumppanit

Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme yrityksiä, jotka hyödyttävät kauttamme asunnon vuokranneita vuokralaisia.

Voit esimerkiksi avata sähkösopimuksen vuokra-asuntoon suoraan toimistoltamme!

Katso vuokrattavat kohteet!

Paljon etuja yhteistyökumppaneiltamme!

Muunmuassa näiltä yrityksiltä saat alennusta meidän asiakkaana:

Pori Energia myy sähköä koko maahan. Kotitalouksille toimittamamme sähkö on 100%:sti hiilidioksidivapaata, eli se tuotetaan puulla, vedellä ja auringolla. Yritys työllistää pääosin Satakunnan alueella 240 henkeä. Pori on Pori Energian koti.

Lue lisää!

LähiTapiola Satakunta tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut.

LähiTapiola Satakunta on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

Lue lisää!

KK Varastot vuokraa 1-200m² pienvarastoja Porin keskustassa. KK Varastot sijaitsee osoitteessa Rautatienpuistokatu 2, n. 200 metrin päässä kävelykadulta. Varaston käyttäminen ja tavarantuonti on helppoa tavarantuontirampin kautta. Varastot vuokrataan ilman määräaikaa, oli tarpeesi sitten yhdeksi kuukaudeksi tai useiksi vuosiksi. KK varastot vuokraa KLIK Asuntovuokraus Oy. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan vapaisiin Porin vuokravarastoihin.

Lue lisää!

Rakennuspalvelu M. Kallioinen Oy on vuonna 1997 perustettu Ulvilalainen rakennusalan yritys. Suoritamme uudis- ja saneerausrakentamista vankalla ja luotettavalla ammattitaidolla, takaamme asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen sovitussa aikataulussa. Yrityksellä on Laatujärjestelmä ja sen myötä panostamme työturvallisuuteen ja laatujärjestelmän kehittämiseen.

Lue lisää!

Vuonna 1999 perustettu Cityvarasto Oyj on Suomen johtava valtakunnallinen pienvarastoja vuokraava yritys. Tarjoamme valtakunnallisesti laadukkaita pienvarastopalveluita mitä moninaisimpiin tarpeisiin sekä varastointia tukevia lisäpalveluja siten, että ne ovat Sinun saatavissa mahdollisimman läheltä ja joustavasti.

Lue lisää!