Toimintaohje koronavirustilanteessa

Suojataksemme työntekijämme ja asiakkaamme, olemme siirtyneet ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin koronavirustilanteen johdosta. Tavoitteenamme on jatkaa asunto- ja toimitilavälitystä poikkeustilasta huolimatta, mutta toiminnan jatkumisen takaamiseksi otamme käyttöön erilaisia varotoimenpiteitä. Noudatamme toiminnassamme Suomen viranomaisten ohjeistuksia ja olemme laatineet ohjeistuksemme sen pohjalta.

Asuntoesittelyt

Vuokrattavissa oleviin asunto- ja toimitilakohteisiin pääset jatkossakin tutustumaan kotisivujemme kautta. Pyrimme päivittämään asuntojen tietoja ja valokuvia entistäkin kattavemmiksi.

Välittäjältä voi pyytää lisätietoja kohteista sähköpostitse, puhelimitse tai kotisivujemme chat-toiminnon kautta.

Kohteisiin sovitaan vain yksityisesittelyitä, johon voit tuoda mukana enintään yhden makutuomarin. Yksityisesittelyissä noudatamme huolellista käsihygieniaa ja pyydämme välttämään pintojen tarpeetonta koskettelua. Kättelyn sijaan tervehdimme sanallisesti. Sairaana ei esittelyyn pidä tulla.

Tapaamiset ja kanssakäynti

Kaikessa vuorovaikutuksessa pyydämme asiakkaittamme hyödyntämään etätapaamisia, sähköistä viestintää ja muita tapoja, joilla henkilökunnan kontaktit voidaan minimoida. Allekirjoituksissa suosimme sähköistä allekirjoitusta. Sekä vuokraustoimeksianto että vuokrasopimuksen allekirjoitus voidaan allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla paikasta riippumatta. Myös sopimusten postittaminen allekirjoitusta varten on mahdollista. Koko asunnon vuokraus on mahdollista tehdä ilman käyntiä konttorissamme. Emme järjestä yleisesittelyjä tai muita asiakastilaisuuksia toistaiseksi.