Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Muuttotarkastus

Saat kauttamme vuokrattuun asuntoon valmiit muuttotarkastuslomakkeet, jotka suosittelemme tehtäväksi niin asuntoon muutaessasi kuin asunnosta muuttaessasikin.

Säilytämme tarkastuksen tiedot puolestasi!

Aloita muuttotarkastus

Sähköinen muuttotarkastus

Normaalisti vuokrasuhde sujuu täysin ongelmitta aina asunnon vuokrauksesta pois muuttamiseen. Joskus kuitenkin vuokralaisella ja vuokranantajalla saattaa ilmetä erimielisyyksiä siitä, mitkä virheet asunnossa ovat syntyneet vuokrasuhteen aikana ja mitkä olivat asunnossa jo ennen vuokrasuhteen alkua.

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen, sähköisen muuttotarkastuslomakkeen, jonka avulla varmistat että kaikki sujuu juuri niin kuin kuuluukin. Muuttotarkastus on tosite siitä, missä kunnossa asunto on ollut vuokralaisen vuokratessa sen. Täytät vain lomakkeen ja me arkistoimme muuttotarkastuksesi tiedot puolestasi. Voit koska tahansa pyytää tarkastuksesi tiedot asiakaspalvelustamme!

Voit käyttää muuttotarkastusta niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin!

Muuttotarkastus toimii seuraavalla tavalla:


Aloita muuttotarkastus!