Vastuullisuus

"Me haluamme olla hyvien puolella"

Hyvien puolella

Olemme sitoutuneet toimimaan kaikessa mitä teemme vastuullisesti – ottaen huomioon ympäristön, ihmisten ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin. Tämä vastuullisuus näkyy monin tavoin toiminnassamme. Esimerkiksi pyrimme aktiivisesti vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia, investoimme kestäviin teknologioihin ja prosesseihin sekä ponnistelemme sen eteen, että voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti tuotetun palvelun. Siksi olemme hyvien puolella.

Osana arkea

Lupaaminen oli helppoa, toteuttaminen vaati työtä

1. Sähkö ja vähäpäästöiset autot
Vuokravälitysliikkeenä olemme tietoisia liikkumisemme aiheuttamista päästöistä. Olemme sitoutuneet käyttämään vain sähkö- ja vähäpäästöisiä autoja, kun liikumme asiakastapaamisiin, asuntonäyttöihin tai muihin työtehtäviin. Kiinnitämme erityistä huomiota reititykseen. Tämä auttaa meitä vähentämään hiilijalanjälkeämme ja toimimaan entistä vastuullisemmin ympäristön hyväksi. Hankimme polttoaineemme vain kotimaisilta ja vastuullisilta toimittajilta.

2. Paperiton toimisto
Olemme paperiton toimisto, ellei asiakas erikseen muuta pyydä. Asiakirjat, esitteet ja muut tarvittavat dokumentit ovat  sähköisiä ja ne jaetaan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille digitaalisesti. Tämä ei ainoastaan vähennä paperin kulutusta, vaan tekee toiminnastamme tietoturvallisempaa, tehokkaampaa ja nopeampaa.

3. Uusiutuva sähkö
Toimistojemme energiankulutuksesta huolehditaan valitsemalla vain uusiutuvaa energiaa, mikä tukee kestävää ja vastuullista toimintamalliamme sekä vähentää ympäristövaikutuksiamme.

4. Toimistokierrätys
Kierrätys on keskeinen osa toimistomme päivittäistä rutiinia. Kaikki paperijätteet, elektroniikka, paristot ja muut tarvikkeet kierrätetään asianmukaisesti. Tämä varmistaa, että resursseja käytetään tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Vastuu ihmisistä

Ymmärrämme, että yrityksemme menestys perustuu jokaisen työntekijämme panokseen, ja siksi olemme sitoutuneet luomaan parhaat mahdolliset olosuhteet heidän kasvulleen, kehitykselleen ja hyvinvoinnilleen.

Panostamme työntekijöidemme ammatilliseen kehitykseen ja osaamiseen tarjoamalla heille mahdollisuuden osallistua "Kilat"-koulutuksiin. Nämä koulutukset varmistavat, että tiimimme on aina ajan tasalla alan kehityksestä ja osaa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Uskomme, että asiantuntemus ja eettinen toiminta kulkevat käsi kädessä. Siksi investoimme LVV-koulutukseen (Laillistettu Vuokravälittäjä), joka takaa, että työntekijämme toimivat paitsi korkeiden ammatillisten standardien mukaisesti, myös eettisesti ja vastuullisesti.

Kun valitset Klik Asuntovuokrauksen, valitset yrityksen, joka arvostaa työntekijöitään ja on sitoutunut heidän hyvinvointiinsa. Ymmärrämme, että onnelliset ja tyytyväiset työntekijät takaavat parhaan mahdollisen palvelukokemuksen asiakkaillemme.

Avainlippu

Kun kohtaat Avainlipun, kohtaat suomalaisen laadun ja vastuullisuuden merkin. Avainlippu on tunnus, joka myönnetään tuotteille ja palveluille, jotka on valmistettu tai tuotettu Suomessa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Se on merkki siitä, että valinta tukee kotimaista työtä ja taloutta.

Miksi tämä on tärkeää vuokranantajalle?

Luotettavuus: Avainlipun saaneet palvelut ovat läpikäyneet tiukan arvioinnin ja ne täyttävät korkeat laatu- ja alkuperäkriteerit. Voit olla varma siitä, että saat luotettavaa ja korkealaatuista palvelua.

Vastuullisuus: Valitsemalla Avainlipun saaneen palveluntuottajan tuet suomalaista työllisyyttä ja taloutta. Samalla annat panoksesi kestävän kehityksen ja eettisen liiketoiminnan edistämiseen.

Tunnettuus: Avainlippu on tunnettu ja arvostettu merkki Suomessa. Vuokra-asunnon markkinointi Avainlipun alla voi lisätä asunnon houkuttelevuutta potentiaalisille vuokralaisille, jotka arvostavat kotimaista laatua, turvallisuutta ja vastuullisuutta.

Valitsemalla vuokravälitysliikkeen, joka kantaa ylpeänä Avainlippua, teet päätöksen suomalaisen laadun, luotettavuuden ja vastuullisuuden puolesta. Se on päätös, joka kertoo sitoutumisestasi korkeisiin standardeihin ja halustasi tukea kotimaista työtä ja taloutta.

Hyvä välitystapa

Olemme sitoutuneet noudattamaan Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) määrittelemää hyvää välitystapaa.

Tämä takaa asiakkaillemme läpinäkyvän, ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun asunnon vuokrausprosessin jokaisessa vaiheessa. Tämä näkyy esimerkiksi:

1. Vastuunkanto ja avoimuus: Kannamme vastuumme ja olemme avoimia kaikessa kommunikoinnissa. Tämä tarkoittaa, että tiedotamme asiakasta aktiivisesti ja ajantasaisesti kaikista asunnon vuokrausprosessiin liittyvistä seikoista.

2. Ammattitaito: Kaikki välittäjämme ovat koulutettuja ja pätevöityneitä alallaan. He seuraavat jatkuvasti alan kehitystä ja kouluttautuvat säännöllisesti varmistaakseen palvelun korkean laadun.

3. Asiakkaan etu ensisijaisena: Pyrimme aina toimimaan asiakkaan parhaaksi.

4. Läpinäkyvät sopimusehdot: Kaikki sopimuksemme ovat selkeitä, ja niissä määritellään tarkasti palvelumme sisältö sekä kustannukset.

Noudattamalla SKVL:n hyvää välitystapaa varmistamme, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua alalla, joka perustuu luottamukseen, ammattitaitoon ja eettisiin periaatteisiin.

Yhteiskunnallinen hyvä

Joulu on aika, jolloin monet yritykset osoittavat arvostustaan yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen lahjojen muodossa. Klik Asuntovuokraus on kuitenkin valinnut toisenlaisen lähestymistavan. Uskomme, että voimme tehdä merkityksellisiä tekoja ja tuoda todellista iloa niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Sen sijaan, että jakaisimme joululahjoja, olemme päättäneet lahjoittaa vuosittain varatun joululahjabudjettimme erilaisiin yhteiskunnallisen hyvän hankkeisiin.

Viime vuosina olemme lahjoittaneet muun muassa Unicefille, joka toimii kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun parissa sekä Mieli Ry:n "Pidä huolta nuoresta mielestä" kampanjaan, joka keskittyy nuorten mielenterveyden tukemiseen ja edistämiseen.

Kun teet yhteistyötä Klik Asuntovuokrauksen kanssa, tiedät että myös Sinun valinnallasi on merkitystä. Kannustamme myös muita yrityksiä seuraamaan esimerkkiämme ja pohtimaan, kuinka ne voivat omalla toiminnallaan tehdä positiivisia vaikutuksia yhteiskunnalle.

Vastuu tiedosta

Tietoturvan merkitys digitaalisessa maailmassa on kiistaton ja otamme sen erittäin vakavasti. Ymmärrämme, että sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme henkilökohtaiset tiedot ovat arvokkaita. Vastuullinen tietoturva tarkoittaa meille paitsi datan suojaamista, myös avoimuutta ja vastuullisuutta toiminnassamme.

Olemme investoineet alan johtaviin salaus- ja suojausteknologioihin varmistaaksemme, että kaikki tiedot ovat aina suojassa. Lisäksi koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme tietoturva-asioissa, jotta he ymmärtävät mahdolliset uhat ja osaavat toimia oikein eri tilanteissa.

Tietoturvaa ei voi ottaa itsestäänselvyytenä. Sen vuoksi teemme jatkuvasti työtä pysyäksemme ajan tasalla tietoturva-alan kehityksestä ja varmistaaksemme, että käytäntömme ovat aina parhaat mahdolliset.

Voit olla varma, että tietosi ovat turvassa ja että suhtaudumme tietosuojaan ja tietoturvaan suurella vastuulla ja huolellisuudella.

Hyvää tekemällä hyvää

Haluatko olla hyvien puolella?

Asunnon vuokraus voidaan aloittaa monella eri tavalla. Voit olla meihin yhteydessä, tilata maksuttoman vuokra-arviokäynnin tai täyttää asuntotietolomakkeen.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan asuntosi vuokravälitys välittömästi, jotta vältytään tyhjiltä kuukausilta!

Ota yhteyttäTilaa maksuton vuokra-arviokäyntiTäytä asuntotietolomake