Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Vuokralainen asuntoosi vaivattomasti ja edullisesti!

KLIK Asuntovuokraus Oy on Porissa toimiva laillistettu vuokravälitysliike. Toimimme Porin lisäksi myös lähialueilla. Muiden paikkakuntien osalta ota yhteyttä!

Vuokravälityspalvelumme kattaa koko vuokravälityksen kiinteään hintaan, johon ei lisätä mitään piilokuluja. Tarkastamme vuokralaisten luottotiedot ja vaadimme vuokravakuuden sekä kotivakuutuksen. Sähköiset ratkaisut sopimusten allekirjoituksiin takaavat joustavan ja ripeän palvelun myös ulkopaikkakunnalla asuvalle vuokranantajalle.

Emme tingi laadusta, vaan olemme rakentaneet kevyen kulurakenteen teidän eduksenne. Tästä syystä olemmekin edullisempia kuin kilpailijamme. Toimimme kaikissa työvaiheissa ja prosesseissa tehokkaasti ja aidosti joustavasti, juuri tästä syystä KLIK on oikea valinta!

Kokeile paljonko sinä säästät olemalla KLIK:n asiakas

Vuokravälityksemme pitää sisällään

Palveluun sisältyy veloitukseton vuokralaistakuu! Lue lisää...

 • Kaikki sähköiset palvelumme
 • Asunnon katselmuksen, valokuvaamisen ja vuokran suuruuden arvioinnin
 • Asunnon markkinoinnin KLIK vuokralaisrekisterille
 • Asunnon markkinoinnin näkyvin ja kookkain ikkunamainoksin
 • Asunnon markkinoinnin verkossa (asuntoportaalit kuten Vuokraovi ja muut alustat)
 • Asunnon markkinoinnin mm: mainossivustojemme kautta sekä KLIK kotisivuilla (aktiivisen markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin ansiosta sivustollamme on huomattava määrä kuukausittaisia kävijöitä)
 • Asuntoesittelyiden järjestäminen ja pitäminen
 • Asuntohakemusten käsittelyn ja lähettämisen vuokranantajalle (saat sähköpostiisi kattavat tiedot uudesta hakijasta aina kun hakemus vastaanotetaan)
 • Vuokralaisen luottotietojen tarkastuksen
 • Vuokralaisten taustojen perusteellinen selvittäminen
 • Vuokrasopimuksen laatiminen & allekirjoitus (Sähköinen allekirjoitus tai toimistolla)
 • Vakuudesta ja kotivakuutuksesta konsultointi (huolehdimme että vuokralainen ottaa kotivakuutuksen ja toimittaa asianmukaisen vakuuden sovitulla tavalla)
 • Avainten luovuttamisen
 • Arkistoimme kaiken vuokrasuhteeseen liittyvän materiaalin myös välitysliikkeelle
 • Autamme sinua koko vuokrasuhteen ajan kaikessa vuokraukseen liittyvässä
 • Saat käyttöösi myös vuokrasaatavien perintäpalvelun! Lue lisää...

Mainitsemisen arvoista on myös se, että me KLIK Asuntovuokrauksella emme koskaan turvallisuussyistä luovuta asuntosi avaimia vuokra-asunnon hakijalle niin, että han voi itsenäisesti mennä katsomaan asuntoa. Asunnot esitellään aina välittäjän läsnäollessa.

Välityspalkkiomme on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen ja se tulee maksettavaksi vasta kun vuokrasopimus on allekirjoitettu.

Laitetaanko asunto vuokralle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan asuntosi vuokravälitys välittömästi, jotta vältytään tyhjiltä kuukausilta!

Voit olla meihin suoraan yhteydessä painamalla "Ota meihin yhteyttä!" painiketta tai jättää sähköisen toimeksiannon "Jätä sähköinen toimeksianto" painikkeella.

Asuntovuokrauksen prosessi

1. Toimeksianto (Sähköinen / toimistolla)

Vuokrausprosessi lähtee liikkeelle toimeksiannolla. Voit tehdä meille toimeksiannon sähköisesti toimeksiantolomakkeen avulla tästä tai poikkeamalla toimistollamme (katso yhteystiedot).

Toimeksiannon allekirjoitus on myös tehty mahdollisimman vaivattomaksi, eli voit allekirjoittaa toimeksiantosi vaikka kotoa käsin verkkopankkitunnuksillasi.
Toimeksiantoa varten tarvitsemme kohteesta tarkat tiedot, isännötsijäntodistuksen ja energiatodistuksen.

2. Avainten vastaanotto (Avainkuori / toimistolla)

Voit toimittaa avaimet maksuttomassa avainkuoressa postitse tai tuoda itse toimistollemme.

Avainkuori:
Toimeksiannon saatuamme lähetämme sinulle “avainkuoren”, jolla voit lähettää meille asunnon avaimet maksuttomasti. Avainkuoren mukana tulee numeroitu avaimenperä, joka tulee liittää avaimeen. Tämän jälkeen avain suljetaan kuljetustaskuun ja valmiiksi maksettuun kirjekuoreen.

Tuonti toimistolle:
Voit myös toimittaa avaimen suoraan toimistollemme tai voimme sopia asuntoon pääsystä myös yksityiskohtaisesti.

Ota yhteyttä!

3. Asunnon valokuvaus + oikean vuokratason määrittäminen

Hoidamme asunnon asianmukaisen valokuvauksen markkinointia varten, jonka lisäksi määrittelemme oikean vuokratason kanssasi.

4. Asunnon markkinoinnin aloittaminen

Aloitamme asuntosi markkinoinnin käyttämissämme alustoissa. Olemassa olevalle vuokralaisrekisterille markkinoiminen on ensimmäinen askel. Löytyisikö jo olemassa olevasta rekisteristä juuri sinun asuntoosi sopiva vuokralainen?

Markkinoimme pääsääntöisesti mm: mainossivustoillamme, verkossa (asuntoportaalit kuten Vuokraovi ja muut alustat)sosiaalisessa mediassa sekä KLIK:n kotisivuilla. Aktiivisen markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin ansiosta saamme tehokkaita tuloksia sekä huomattavan määrän kuukausittaisia kävijöitä sivuillemme.

Käytössämme on myös erilaisia ja erikokoisia erittäin näkyviä ikkunamainoksia, joilla vuokrattava asunto erottuu ohikulkeville henkilöille.

Asuntosi näkyvyys vuokralaisille on siis ensiluokkaista!

Sähköinen osaamisemme ei ole rajoittunut vain kotisivuillemme, vaan hyödynnämme sitä myös asuntosi markkinoinnissa!

5. Asuntoesittelyiden järjestäminen

Järjestämme asuntoesittelyt asunnossasi. Klik Asuntovuokrauksen näytöille tulee aina ilmoittautua, joten tiedossamme on aina ajantasainen lista katsojista ja tiedämme tarkalleen kuka on ollut katsomassa asuntoasi. Kävijöiden tunteminen on myös turvallisuussyistä tärkeää.

6. Asuntohakemusten käsittely

Käsittelemme kaikki saamamme asuntohakemukset ja esittelemme jokaisen hakijan taustatietoineen vuokranantajalle.

Kaikki hakemukset lähetetään vuokranantajalle sähköpostitse, jonka jälkeen soitamme ja keskustelemme hakijasta yhdessä vuokranantajan kanssa. 

Selvitämme vuokralaisen taustoja tarvittaessa muunmuassa seuraavasti:

 • Haastattelemme vuokralaisen aiempaa vuokranantajaa

 • Haastattelemme vuokralaisen työnantajaa

 • Selvitämme vuokralaisen taustat eri lähteistä


Lisäksi tarkistamme valitsemasi vuokralaisen luottotiedot ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Teemme koko taustatyön puolestasi, mutta lopullinen päätös on aina sinun. Etsimme vuokralaista kunnes hyväksyt hakijan asuntoosi.

7. Vuokrasopimuksen laadinta & allekirjoittaminen (+vakuudesta huolehtiminen)

Laadimme vuokrasopimuksen kokonaisuudessaan valmiiksi. Huolehdimme kaikki asiakirjat kuntoon sekä pidämme huolen, että vuokralainen asettaa sovitun vakuuden ennen avainten luovutusta.

Vuokrasopimuksen voit myös halutessasi allekirjoittaa sähköisessä muodossa.

8. Avainten luovuttaminen vuokralaiselle

Järjestämme avainten luovutuksen vuokralaiselle. Ennen avainten luovutusta huolehdimme, että tuleva vuokralainen on asettanut sovitun vakuuden ja ottanut mahdollisen kotivakuutuksen vastuuosalla.

9. Välityspalkkion suorittaminen

Välityspalkkiomme tulee maksettavaksi, vasta kun vuokrasopimus on allekirjoitettu. Huomaathan, että vuokravälityksen välityspalkkio on vähennettävissä kokonaan vuokratulojen verotuksessa (100 %).

Välityspalkkioidemme hintakatot ovat:
Yksiöt: 349,00€ sis. 24% alv
Kaksiot: 449,00€ sis. 24% alv
Kolmiot & isommat: 549,00€ sis. 24% alv

Jos asunnosta saatava vuokra on pienempi kuin kiinteä välityspalkkion hintakatto, veloitamme vain saadun vuokran suuruuden!

Katso koko erittäin kilpailukykyinen hinnastomme TÄSTÄ.

Vapaaehtoiset lisäpalvelut

Useimmissa vuokrasuhteissa kaikki sujuu moitteetta alusta loppuun juuri niin kuin kuuluukin. Muuttotarkastus on järkevää tehdä, sillä joskus kuitenkin asunto ei välttämättä ole vuokralaisen käytön jälkeen aivan sellaisessa kunnossa kuin voisi olettaa. Suosittelemmekin muuttotarkastuksen tekemistä aina kun vuokralainen vaihtuu.

KLIK Asuntovuokrauksen asiakkaana muuttotarkastus suoritetaan, dokumentoidaan ja arkistoidaan niin, että tulokset ovat luotettavia ja käytössäsi vielä vuosien päästä! Saat käyttöösi kattavan PDF-raportin, jossa on käyty yksityiskohtaisesti läpi asuntosi kunto, jonka lisäksi otamme raporttiin valokuvat asunnosta.

Lue lisää muuttotarkastuksesta

Mitä haluaisit katsoa?

KLIK Asuntovuokraus

Asuntovuokraus

Toimitilavuokraus

Suurasiakkaat

Vuokralaistakuu

Hallinnointipalvelut

Vakuusturva

Perintä- ja häätöpalvelu

Sähköinen toimeksianto

Sähköinen vuokrasopimus

Irtisano vuokrasopimus netissä

Muuttotarkastus

Muut palvelut

Tietopankki

Hinnasto