Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Löydä vuokralainen helposti

Vuokraa asuntosi helposti, joustavasti ja ilman murheita.

Laadukas kaiken kattava asuntovuokrauspalvelumme pitää sisällään kaiken aina valokuvauksesta avainten luovutukseen saakka. Etsimme asuntoosi toiveidesi mukaisen vuokralaisen, tarkastamme taustat ja laadimme vuokranantajan oikeudet turvaavan vuokrasopimuksen. Sinun ei siis tarvitse kuin valita vuokralaisesi. Autamme sinua päätöksenteossa ja kerromme selkeästi oman näkemyksemme.

Olemme käytettävissäsi koko vuokrasuhteen ajan.

Klik Asuntovuokrauksen tinkimätön tarkkuus, kaiken kattavat sähköiset ratkaisut ja ainutlaatuinen vuokrausprosessi ovat aina takuu taatusti parhaasta lopputuloksesta. Liity tuhansien asiakkaidemme joukkoon ja aloitetaan tuottava yhteistyö jo tänään!

Sisältää kaiken

 • Kaikki sähköiset palvelumme
 • Katselmuksen, valokuvaamisen ja vuokran suuruuden arvioinnin
 • Markkinoinnin Klik vuokralaisrekisterille
 • Markkinoinnin näkyvin ja kookkain ikkunamainoksin
 • Markkinoinnin verkossa (Klik kotisivut, asuntoportaalit kuten Vuokraovi, Oikotie ja muut alustat)
 • Asuntoesittelyiden järjestäminen ja pitäminen. Välittäjä esittelee aina asunnon
 • Asuntohakemusten käsittelyn ja läpikäymisen vuokranantajan kanssa
 • Luottotietojen tarkastuksen
 • Taustojen perusteellinen selvittäminen
 • Vuokrasopimuksen laatiminen & allekirjoitus (Sähköinen allekirjoitus tai toimistolla)
 • Vakuudesta ja kotivakuutuksesta konsultointi (huolehdimme että vuokralainen ottaa kotivakuutuksen ja toimittaa asianmukaisen vakuuden sovitulla tavalla)
 • Avainten luovuttamisen
 • Dokumenttien arkistoinnin
 • Autamme sinua koko vuokrasuhteen ajan kaikessa vuokraukseen liittyvässä
Täytä asuntotietolomakeOta yhteyttä

Meille itsestään selviä asioita

Olemme huomanneet, että se mikä on meille itsestään selvää, ei ole kuitenkaan koko alan itsestäänselvyys.

Laadukkaat valokuvat
Valokuvissa panostamme laatuun. Ammattitason ultralaajakuvakulma-objektiivi + valovoimainen järjestelmäkamera ja kuvien jälkikäsittelyt takaavat valoisat ja laajat kuvat. Yksiönkin koko WC näkyy tarvittaessa yhdessä kuvassa.
Kattavat esittelytekstit
Esittelytekstimme ovat mietittyjä ja suunniteltuja. Kiinnostusta herättävä esittelyteksti, kattavat varustetiedot ja paikkansa pitävät faktat tarjoavat vuokralaisille mahdollisuuden kiinnostua asunnosta.
Nopea reagointi
Reagoimme kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti. Yhteydenoton saatuamme järjestämme mahdollisimman nopeasti esittelyn asunnolla. Päivänkin viivästys vähentää vuokrauksen läpivientiprosenttia merkittävästi.
Hyvä tavoitettavuus
Mahdollistamme yhteydenpidon meihin monella eri tavalla. Meidät tavoittaa kaikista kanavista aina puhelimesta sosiaaliseen mediaan. Kiireaikoina suosimme sähköpostia!
Suomen kartta iconi
Sähköinen prosessi
Aidosti täysin paperiton vuokrausprosessi. Meillä pystyy hoitamaan kaiken sähköisesti. Pystymme siis palvelemaan ulkopaikkakuntalaisia asiakkaitamme ympäri Suomen.
Koira ja mies emoji
Kaksi asiakasta
Millaisen vuokraus kokemuksen haluat antaa tulevalle vuokralaisellesi? Me haluamme antaa parasta palvelua myös sinun asiakkaallesi, vuokralaisellesi. Tämän tärkeyttä ei voi enää korostaa liikaa.
Hyvien puolella
Me haluamme olla hyvien puolella. Olemme sitoutuneet toimimaan kaikessa mitä teemme vastuullisesti – ottaen huomioon ympäristön, ihmisten ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin. Lue lisää!
Maine edellä
Hyvä maine ja luottamus on meille kunnia-asia, sillä arvostamme sekä tähtäämme aina pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistöihin. Pidämme kiinni siitä, että asiat tulevat hoidetuksi lupauksen mukaan, sovitussa aikataulussa. Emme lupaa jos emme pysty toimittamaan.
Jatkuva kehittyminen
Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja työntekijöidemme osaamista. Seuraamme alan ja markkinan muutoksia ja investoimme uuteen. Toimintaympäristön muuttuessa muutumme mekin.

Näin meistä sanotaan

Välityspalkkiot palkkiokatolla

Välityspalkkio
1 kuukauden
vuokra
sis. alv 24%.
Palkkiokatto
Välityspalkkion palkkiokatto takaa, että välityspalkkio on enintään:
Yksiöt
450,00€
Kaksiot 600,00€
Kolmiot 700,00€
Neliöt 800,00€
vaikka asunnosta saatava vuokra olisi suurempi.
Markkinoimme kaikissa alustoissa kuten: Vuokraovi, Oikotie, Klik välityssivu, Facebook, Instagram...
Luottotietojen ja taustojen tarkastus
Hakijoiden haastattelut ja arviointi
Ammattitason vuokrasopimus. Teemme vuosittain yli 1000 vuokrasopimusta.
Sähköinen allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla tai toimistollamme.
Tuki ja turva koko vuokrasuhteen ajan
Sisältää koko vuokravälityksen
Ei vuokralaista, ei kuluja
12 kk vuokralaistakuu
100% verovähennyskelpoinen
Vuokranmaksuturva
Jos vuokralainen ei maksa, me maksamme
Lue lisää
Täytä asuntotietolomake
Sisältää kaiken
Katselmus ja vuokratason arviointi
Valokuvauksen ja kuvien jälkikäsittelyn
Asunnon tarjoamisen jo tiedossa oleville sopiville vuokralaisille
Markkinoinnin näkyvin ja kookkain ikkunamainoksin
Markkinoinnin verkossa (Klik kotisivut, Google Ads, asuntoportaalit kuten Vuokraovi, Oikotie ja muut alustat)
Asuntoesittelyiden järjestäminen ja pitäminen. Välittäjä esittelee aina asunnon
Asuntohakemusten käsittelyn ja läpikäymisen yhdessä vuokranantajan kanssa
Vuokralaisen taustojen selvitys, luottotiedot (Bisnode), haastattelu ja arviointi
Vuokrasopimuksen laatiminen & allekirjoitus (Sähköinen allekirjoitus tai toimistolla)
Vakuudesta ja kotivakuutuksesta konsultointi (huolehdimme että vuokralainen ottaa kotivakuutuksen ja toimittaa asianmukaisen vakuuden sovitulla tavalla)
Avainten luovuttamisen
Dokumenttien arkistoinnin
Puhelimella täytettävä muuttotarkastuslomake vuokralaisille
Autamme sinua koko vuokrasuhteen ajan kaikessa vuokraukseen liittyvässä
Olemme tukenasi myös mahdollisissa ongelmatilanteissa vuokrasuhteen aikana

Laitetaanko asunto vuokralle?

Asunnon vuokraus voidaan aloittaa monella eri tavalla. Voit olla meihin yhteydessä, tilata maksuttoman vuokra-arviokäynnin tai täyttää asuntotietolomakkeen. Jos haluat, että vuokraus lähtee helposti ja nopeasti käyntiin, niin suosittelemme asuntotietolomakkeen täyttöä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan asuntosi vuokravälitys välittömästi, jotta vältytään tyhjiltä kuukausilta!

Ota yhteyttäTilaa maksuton vuokra-arviokäyntiTäytä asuntotietolomake

Haluatko,
että tuleva vuokralaisesi?

Näki ammattimaiset valokuvat

Panostamme merkittävästi kohteen markkinointikuviin. Uskomme siihen, että hyvä valokuva on ensimmäinen asia, joka saa vuokralaisen kiinnostuksen heräämään vuokra-asunnosta.

Luki mietityn esittelytekstin

Mietitty esittelyteksti antaa vuokralaiselle mahdollisuuden kiinnostua vuokra-asunnosta. Mielestämme jokainen asunto ansaitsee kuvaavan tekstin josta kiinnostua.

Pääsi nopeasti esittelyyn

Järjestämme aina yksityisesittelyitä, sillä haluamme pystyä tutustumaan vuokralaiseen esittelyn aikana. Tällöin myös vuokralaisella on mahdollisuus puhua välittäjän kanssa.

Sai hyvää palvelua

Seisomme työmme takana. Olemme sitoutuneet palvelemaan kahta asiakastamme, Sinua ja vuokralaistasi. Olemme ylpeitä tästä ja se on asia, josta emme ole valmiita tinkaamaan.

Ajantasaista tilannetietoa

Pidämme huolen, että pysyt aina ajan tasalla vuokrauksen sujumisesta. Sähköinen ominaisuutemme on suunniteltu palvelemaan vuokranantajia, jotka haluavat pysyä ajan tasalla asuntokohteidensa vuokrausprosessista. Innovatiivinen ominaisuus tarjoaa reaaliaikaista tietoa siitä, kuinka vuokraus etenee, mahdollistaen tehokkaamman ja läpinäkyvämmän vuokrauskokemuksen.

Tiedät siis tarkalleen miten vuokraus sujuu!

Ominaisuuden avulla saat säännöllisiä päivityksiä asuntosi suosiosta markkinoilla. Raporttimme sisältävät tärkeää tietoa, kuten kuinka monta potentiaalista vuokralaista on käynyt katsomassa asuntoasi. Tämä antaa arvokasta tietoa, jonka pohjalta voimme yhdessä suunnitella tarvittavia toimenpiteitä ja siten pitää käyttöasteet korkeena.

Markkinoimme parhaissa alustoissa

Markkinoimme vuokrattavia kohteita parhaissa vuokralaisten suosimissa kanavissa kuten: Vuokraovi, Oikotie, Klik Asuntovuokrauksen kotisivu, Facebook ja muut mainossivut. Saat siis näkyvyyden käytännössä kaikkiin merkittäviin palveluihin. Tavoitamme kuukausittain merkittävän määrän vuokralaisia!

Käytetyt palvelut

Täytä asuntotietolomake
Kuva ruokahuoneesta modernilla sisustuksella

Klik Vuokranmaksuturva

Klik Vuokranmaksuturva on palvelu, joka suojaa vuokranantajia tilanteissa, joissa vuokralainen ei kykene tai ei suorita vuokranmaksua ajallaan. Jos näin käy, me tulemme väliin ja huolehdimme vuokranmaksusta vuokralaisen puolesta.

Etsimme Sinulle aina luottamuksen arvoisen vuokralaisen, joka hoitaa vuokrasopimuksen mukaiset velvoitteensa. Joskus kuitenkin vuokralaisen, niin kuin kenen tahansa elämäntilanne saattaa kokea suuria äkillisiä muutoksia, jotka voivat vaikuttaa vuokranmaksukykyyn vaikka vuokranmaksuhalua olisikin. Näitä tilanteita varten olemme rakentaneet Klik Vuokranmaksuturva palvelun.

Lue lisää

Asuntohakemukset
sähköpostiin

Vastaanotettuamme asuntohakemuksia / näyttöpyyntöjä vuokralaisilta, käymme vuokralaisten tiedot läpi ennen niiden toimittamista vuokranantajalle. Esiseulomme pois sellaiset hakemukset ja näyttöpyynnöt, joiden katsomme olevan potentiaalisesti riskivuokralaisia. Vuokralaisten arvionnissa käytämme toimivaksi todettua laadullista arviontiprosessia, erilaisia rekisteritarkastuksia (kuten luottotiedot) ja työntekijöidemme pitkää kokemusta.

Toimitamme asuntohakemukset sähköpostitse ja käymme ne läpi puhelimitse kanssasi.

Tiesitkö: 98,4% prosenttia vuokranantajistamme kertoi Klikin kautta tulleen vuokralaisen maksaneen kaikki vuokransa täysin ajallaan. 1,2% vuokranantajista oli ilmennyt satunnaisia maksuviiveitä, mutta kaikki vuokrat ovat kuitenkin maksettu.

99,6% vuokranantajista on siis saanut kaikki vuokransa!

Ota yhteyttä

Hakemus 1

Testimonial Image

Vanhempi pariskunta + koira

 • Hakevat asuntoa yhdessä.

 • Molemmat hakijat eläkkeellä.

 • Luottotiedot kunnossa

 • Maksavat 2 kuukauden rahavakuuden

+ 30 muuta tarkentavaa tietoa

Hakemus 2

Emoji pariskunnasta

Opiskeleva nuori pari

 • Hakevat asuntoa yhdessä.

 • Molemmat hakijat opiskelevat.

 • Luottotiedot kunnossa

 • Maksavat 2 kuukauden rahavakuuden

+ 30 muuta tarkentavaa tietoa

Hakemus 3

Opiskelija kaverukset

 • Vuokraisivat asunnon kimppakämpäksi.

 • Molemmat käyvät koulun ohella töissä.

 • Luottotiedot kunnossa.

 • Maksavat 2 kuukauden rahavakuuden.

+ 30 muuta tarkentavaa tietoa

Hakemus 4

Vanhempi nainen emoji

Työssäkäyvä nainen

 • Muuttaa yksin.

 • Vakituisessa työsuhteessa.

 • Luottotiedot kunnossa.

 • Maksaa 2 kuukauden rahavakuuden.

+ 30 muuta tarkentavaa tietoa

Hakemus 5

Perhe emoji

Isä, äiti ja lapsi

 • Kolmen hengen talous.

 • Vanhemmat vakituisessa työsuhteessa.

 • Luottotiedot kunnossa.

 • Maksavat 2 kuukauden rahavakuuden.

+ 30 muuta tarkentavaa tietoa

Hakemus 6

Koira ja mies emoji

Opiskelija + koira

 • Opiskelee yliopistossa.

 • Mukana muuttaa koira.

 • Luottotiedot kunnossa.

 • Maksaa 2 kuukauden rahavakuuden.

+ 30 muuta tarkentavaa tietoa

Kuva kaikista verkkopankkitunnistautumiseen soveltuvista pankkiohjelmista

Allekirjoita pankkitunnuksilla

Kuva eri pankkien logoista

Sopimusten allekirjoitus tapahtuu helposti omilla verkkopankkitunnuksilla tai toimistolla allekirjoittamalla. Sähköinen allekirjoittaminen ei edellytä rekisteröitymistä ja se on todella vaivatonta ja helppoa. Kun kaikki sopimusosapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen, järjestelmä toimittaa automaattisesti allekirjoitetun PDF version sopimuksesta sähköpostiisi.

Allekirjoituspalvelun toimittaa Visma Sign

Klik numeroina

206

Kohdetta juuri nyt vuokralla

+2000

Vuokranantaja asiakasta

+7000

Allekirjoitettua vuokrasopimusta

4,6/5

Google arvosteluiden
keskiarvo

KN-6668
KN-6667
KN-6665
KN-6664
KN-6663
KN-6662
KN-6661
KN-6660
KN-6659
KN-6658
KN-6657
KN-6656
KN-6655
KN-6652
KN-6651
KN-6650
KN-6649
KN-6648
KN-6647
KN-6646
KN-6645
KN-6644
KN-6643
KN-6642
KN-6641
KN-6640
KN-6639
KN-6638
KN-6637
KN-6636
KN-6635
KN-6634
KN-6633
KN-6632
KN-6631
KN-6630
KN-6629
KN-6628
KN-6627
KN-6626
KN-6625
KN-6624
KN-6623
KN-6622
KN-6620
KN-6619
KN-6618
KN-6616
KN-6615
KN-6613
KN-6612
KN-6611
KN-6610
KN-6609
KN-6608
KN-6607
KN-6605
KN-6604
KN-6601
KN-6600
KN-6598
KN-6597
KN-6594
KN-6591
KN-6589
KN-6587
KN-6585
KN-6584
KN-6582
KN-6581
KN-6580
KN-6578
KN-6577
KN-6576
KN-6564
KN-6560
KN-6556
KN-6554
KN-6552
KN-6549
KN-6545
KN-6544
KN-6542
KN-6534
KN-6533
KN-6531
KN-6524
KN-6523
KN-6521
KN-6520
KN-6519
KN-6518
KN-6517
KN-6516
KN-6511
KN-6508
KN-6486
KN-6465
KN-6452
KN-6451
KN-6444
KN-6441
KN-6435
KN-6433
KN-6431
KN-6372
KN-6367
KN-6366
KN-6348
KN-6338
KN-6317
KN-6300
KN-6293
KN-6286
KN-6267
KN-6240
KN-6222
KN-6219
KN-6172
KN-6170
KN-6166
KN-6167
KN-6164
KN-6165
KN-6163
KN-6161
KN-6162
KN-6158
KN-6144
KN-6073
KN-6071
KN-6026
KN-6024
KN-5942
KN-5941
KN-5838
KN-5738
KN-5462
KN-5443
KN-5441
KN-4682
KN-4106
KN-2741
KN-2357
KN-6654
KN-6653
KN-6596
KN-6571
KN-6570
KN-6566
KN-6565
KN-6563
KN-6528
KN-6527
KN-6507
KN-6506
KN-6503
KN-6502
KN-6501
KN-6500
KN-6499
KN-6498
KN-6497
KN-6485
KN-6476
KN-6473
KN-6459
KN-6458
KN-6457
KN-6453
KN-6448
KN-6447
KN-6438
KN-6417
KN-6416
KN-6415
KN-6414
KN-6413
KN-6412
KN-6411
KN-6410
KN-6409
KN-6408
KN-6407
KN-6406
KN-6405
KN-6404
KN-6403
KN-6402
KN-6401
KN-6400
KN-6399
KN-6398
KN-6397
KN-6396
KN-6395
KN-6394
KN-6393
KN-6392
KN-6391
KN-6390
KN-6389
KN-6388
KN-6387
KN-6386
KN-6385
KN-6384
KN-6383
KN-6382
KN-6381
KN-6380
KN-6379
KN-6378
KN-6377
KN-6376
KN-6375
KN-6363
KN-6362
KN-6359
KN-6270
KN-6269
KN-6265
KN-6252
KN-6247
KN-6196
KN-6185
KN-6154
KN-6113
KN-6111
KN-6109
KN-6061
KN-6039
KN-5995
KN-5958
KN-5951
KN-5947
KN-5884
KN-5873
KN-5835
KN-5770
KN-5753
KN-5685
KN-5646
KN-5638
KN-5561
KN-5491
KN-5465
KN-5372
KN-5310
KN-5268
KN-5257
KN-5238
KN-5237
KN-5236
KN-5055
KN-4937
KN-4789
KN-4787
KN-4704
KN-4440
KN-4439
KN-4374
KN-4230
KN-3949
KN-3877
KN-3823
KN-3690
KN-3616
KN-3543
KN-3558
KN-3546
KN-3555
KN-3551
KN-3559
KN-3553
KN-3549
KN-3548
KN-3556
KN-3547
KN-3552
KN-3557
KN-3554
KN-3550
KN-3545
KN-3544
KN-3543
KN-3399
KN-3365
KN-3228
KN-3030
KN-2954
KN-2910
KN-2866
KN-2865
KN-9984
KN-7554
KN-9989
KN-2552
KN-2171
KN-2062
KN-2012
KN-AP5373
KN-AP5372
KN-AP5371
KN-AP5370
KN-AP5368
KN-AP5366
KN-AP5365
KN-AP5364
KN-AP5363
KN-AP5362
KN-AP5361
KN-AP5360
KN-AP5359
KN-AP5358
KN-AP5357
KN-AP5356
KN-AP5355
KN-AP5353
KN-AP5351

Laitetaanko asunto vuokralle?

Asunnon vuokraus voidaan aloittaa monella eri tavalla. Voit olla meihin yhteydessä, tilata maksuttoman vuokra-arviokäynnin tai täyttää asuntotietolomakkeen. Jos haluat, että vuokraus lähtee helposti ja nopeasti käyntiin, niin suosittelemme asuntotietolomakkeen täyttöä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan asuntosi vuokravälitys välittömästi, jotta vältytään tyhjiltä kuukausilta!

Ota yhteyttäTilaa maksuton vuokra-arviokäyntiTäytä asuntotietolomake