Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Asuntohakemus

Asuntohakemuksen jättäminen tapahtuu kotisivujemme kautta. Siirry kohdelistaukseen alla olevasta painikkeesta, valitse haettava kohde listauksesta ja paina "Jätä asuntohakemus" painiketta.

Hakemukset toimitetaan vuokranantajille saapumisjärjestyksessä.

Siirry kohdelistaukseen

Sähköinen asuntohakemus

Asuntohakemuksen voit täyttää painamalla "Jätä asuntohakemus" painiketta haettavan kohteen kohdesivulta. Asuntohakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja voit lähettää sen meille aikaa tai paikkaa katsomatta. Asuntohakemus lomakkeemme on optimoitu eri alustoille, joten voit täyttää sen niin puhelimella kuin tietokoneellakin.

Asuntohakemus tulee täyttää täsmällisesti, sillä se sisältää haettavan kohteen tiedot sekä hakijan/ hakijoiden tiedot. Huomioitahan, että emme käsittele vajavaisia asuntohakemuksia. Yleisen käytäntömme mukaan käsittelemme hakemukset mahdollisimman ripeästi.  Kohteen ollessa mieleinen suosittelemmekin täyttämään asuntohakemuksen heti näytön jälkeen, jotta varmistat paikkasi hakijoiden joukossa. Voit täyttää asuntohakemuksen myös etukäteen, mikä nopeuttaa käsittelyprosessia. Vuokranantaja saattaa valita jo ensimmäisen hakijan vuokralaiseksi.

Asuntohakemuksemme eivät ole sitovia!

Näin asunnon hakuprosessi etenee:

Aloita täyttämällä asuntohakemus. Asuntohakemuksen täyttäminen kannattaa aloittaa sen asunnon kohdesivulta, jota olet hakemassa. Tällöin hakemukseen esitetäytetään tiedot puolestasi. Asuntohakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja voit tehdä sen niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Aloita asuntohakemuksen täyttö siirtymällä asuntolistaukseen tästä!

Kaikki asuntohakemukset lähetetään vuokranantajalle. Asuntohakemuksen käsittelyaika vaihtelee vuokranantajan mukaan.

Pyrimme käsittelemään asuntohakemukset aina mahdollisimman ripeästi, yleensä muutamassa päivässä.

Saatuasi myönteisen päätöksen, sovimme yhdessä hakijalle ja vuokranantajalle sopivan ajankohdan vuokrasopimuksen allekirjoitamiselle. Vuokrasopimus voidaan allekirjoittaa Klik Asuntovuokrauksen toimistolla tai sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Allekirjoittaminen verkkopankkitunnuksilla on todella helppoa ja turvallista, jonka takia suosittelemme sitä vahvasti!

Paperinen asuntohakemus

Olemme luopuneet paperisista asuntohakemuksista tietosuojasyistä. Jos sähköisen asuntohakemuksen täyttäminen tuntuu vaikealle, niin asiakaspalvelumme voi ottaa hakemuksesi vastaan myös puhelimitse.