Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Klik hallinnointipalvelu

Klik hallinnointipalvelut ovat erinomainen vaihtoehto normaalin välityspalvelun käytölle. kuukausiveloituksella saat käyttöösi palvelun, joka hoitaa kaikki vuokrasuhteeseen liittyvät asiat puolestasi. Hallinnointipalvelun kulut ovat 100% verovähennyskelpoisia!

Hallinnointipalvelu sisältää koko vuokrasuhteen hoitamisen:

- Asunnon uudelleenvuokrauksen automaattisesti
- Vakuuksien hallinnoinnin välitysliikkeen asiakasvaratilillä
- Vuokrien seurannan ja tilityksen vuokranantajalle
- Ammattimaisen asiakaspalvelun vuokralaiselle
- Asunnon tarkastukset
- Ongelmatilanteiden hoitamisen

Vakuuksien hallinnointi

Vaadimme aina vuokralaista asettamaan vuokrasuhteelle vakuuden vuokrasuhteen velvoitteiden täyttämiseksi. Vuokralaisen vakuutta säilytetään välitysliikkeen asiakasvaratilillä. Panttaus- ja maksusitoumukset säilytetään myös välitysliikkeen arkistossa.

Vuokrien seuranta & tilitys vuokranantajalle

Seuraamme aktiivisesti vuokralaisen maksamia vuokria ja puutumme maksuhäiriöihin välittömästi. Vuokralaisten kanssa sovitaan vuokranmaksu tyypillisesti kuun 5. päiväksi. Vuokrat tilitämme eteenpäin vuokranantajalle erikseen sovittavalla maksuvälillä.

Ammattimainen asiakaspalvelu vuokralaiselle

Vuokralaisen ensisijainen yhteyshenkilö on välitysliike. Hoidamme kaikki vuokralaisesi yhteydenotot ja avustamme vuokralaista häntä askarruttavissa kysymyksissä. Hyvä asiakaspalvelu pitää vuokralaisen tyytyväisenä vuokrasuhteeseensa ja näin antaa hyvät edellytykset pitkälle vuokrasuhteelle.

Asunnon tarkastukset

Vuokrasuhteen päätteeksi tarkastamme asunnon 49 kohtaisen muuttotarkastuksen mukaan ja tallennamme raportin sähköisiin arkistoihimme. Jos asunnossa on puutteita, hoidamme puutteet kuntoon asianmukaisella tavalla yhteistyössä vuokralaisen ja vuokranantajan kanssa.

Ongelmatilanteiden hoitaminen

Osana asiakaspalvelua hoidamme myös kaikki ongelmatilanteet jämäkällä ja asianmukaisella otteella. Maksamattomat vuokrat, perintä, häätö, uudelleen siivoukset ja paljon muuta hoituvat kaikki suoraan hallinnointipalvelun kautta.

Vuosiraportointi ja yhteenveto verotusta varten

Vuoden päätteeksi toimitamme vuosiyhteenvedon, jota voit käyttää veroilmoitusta täyttäessäsi.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan neuvottelut hallinnointipalvelusta!

Kiinnostuitko Klik hallinnointipalvelusta? Ota yhteyttä: