Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Tietopaketit ja lomakkeet

1. Vuokra-asumisen pikaopas
Vuokralaisen tietopaketti sisältää kaiken tärkeän ja tarvittavan tiedon vuokra-asunnossa asumisesta. Tietopaketti kannattaa ehdottomasti lukea vaikka sinulla olisikin jo aiempaa kokemusta vuokralla asumisesta.

Lataa vuokra-asumisen pikaopas

2. Vakuuden talletusohje
Vakuuden talletusohjeessa on käyty läpi kaikki ne vakuudet, joita voidaan käyttää KLIK Asuntovuokrauksen kautta vuokrattaviin vuokra-asuntoihin.

Avaa vakuuden talletusohje

3. Muuttajan muistilista
Muuttajan muistilistaamme olemme koonnet aivan kaiken mitä muuttamisen yhteydessä tarvitsee muistaa. Voit klikata muistilistan ruutuja ja / tai tulostaa listan painamalla "tulosta muistilista" painiketta oikealta ylhäältä.

Avaa muuttajan muistilista

4. Siivousohje
Kun on aika muuttaa, niin asuntoon tehdään kattava loppusiivous. Olemme koonneet helpon siivousohjeen, jonka avulla muistat varmasti käydä läpi kaikki tarvittavat kohdat! Voit klikata siivousohjeen ruutuja ja / tai tulostaa listan painamalla "tulosta siivousohje" painiketta oikealta ylhäältä.

Avaa siivousohje

5. Paperinen asuntohakemuspohja (Suosittelemme sähköistä asuntohakemusta)
Lähestulkoon aina vuokralaiset jättävät asuntohakemuksen sähköisesti käyttäen sähköistä asuntohakemustamme. Voit kuitenkin halutessasi tulostaa, täyttää ja toimittaa myös paperisen asuntohakemuksen. Paperista asuntohakemusta on saatavilla myös toimistoltamme.

Lataa asuntohakemuspohja

Etkö löytänyt mitä etsit? Katso tietopankki!

(Materiaalin kaupallinen käyttö, jakaminen ja hyödyntäminen ehdottomasti kielletty tekijänoikeuslain nojalla)