Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Näytölle ilmoittautumisesta & näytöistä yleisesti

1. Näytölle ilmoittautuminen

Ilmoittaudu näytölle HETI mieluisen kohteen löydettyäsi. Muista AINA ilmoittautua haluamallesi näytölle, ilmoittautuminen varmistaa täten pääsysi näytölle. Näytöille voit ilmoittautua helposti sivujemme kautta sähköisesti.

Näytölle ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Valitse se kohde kohdelistauksesta, jonka näytölle haluat ilmoittautua.
2. Kohteen tietosivulla siirry kohtaan "Ilmoittaudu näytölle".
3. Tietosivulla on näkyvissä joko kohta "Ehdota näyttöaikaa" tai "Ilmoittaudu näytölle":

"Ehdota näyttöaikaa" näkyvissä

Tähän kohteeseen ei ole vielä varattu näyttöä, joten voit itse ehdottaa milloin haluat tulla katsomaan vuokrattavaa kohdetta. Välittäjä palaa sinulle kun olet jättänyt ehdotuksen milloin näyttö pidetään.

"Ilmoittaudu näytölle" näkyvissä

Tähän kohteeseen on jo sovittu näyttö tietylle päivälle tiettyyn kellonaikaan. Ilmoittaudu näytölle mukaan ja tule katsomaan kohdetta kyseisenä aikana.


4. Lisää yhteystietosi ja ja lähetä ehdotus / ilmoittautuminenHuomioithan, että ilmoittautumisen ja näyttöajan ehdotuksen voit tehdä vain sähköisesti!

Näytöille ilmoittautuminen on tärkeää, sillä ellei näytölle ole ilmoittautunut kävijöitä, pidätämme oikeuden peruuttaa näytön.

2. Näytöllä käynti

Esittelyt kestävät noin 10 - 15 minuuttia, joten muista olla ajoissa paikalla, täten varmistat näytölle pääsyn! Välittäjämme tapaat ulkona, eli useimmiten esimerkiksi kohteen rapun ovella.

Jos näytölle pääsysi estyy, muista ilmoittaa esteestäsi esittelijälle. (Muista että myös esimerkiksi perheenjäsenesi tai muu yhteyshenkilö voi osallistua näytölle puolestasi). 

Huom! Muista täyttää asuntohakemus mahdollisimman ripeästi. Voit täyttää asuntohakemuksen vaivattomasti sähköisesti sivuillamme!

Jos mieltäsi jäi askarruttamaan jokin asia, katso löytyisikö vastaus tietopankistamme.

Siirry kohdelistaukseen!