Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Kattava raportti

Useimmissa vuokrasuhteissa kaikki sujuu moitteettomasti alusta loppuun juuri kuten kuuluukin. Muuttotarkastus on kuitenkin järkevää tehdä, sillä joskus asunto ei välttämättä ole vuokralaisen käytön jälkeen aivan sellaisessa kunnossa kuin voisi olettaa. Suosittelemmekin muuttotarkastuksen tekemistä aina, kun vuokralainen vaihtuu.

Klik Asuntovuokrauksen asiakkaana muuttotarkastus suoritetaan, dokumentoidaan ja arkistoidaan niin, että tulokset ovat luotettavia ja käytössäsi vielä vuosien päästä! Saat käyttöösi kattavan PDF-raportin, jossa on käyty yksityiskohtaisesti läpi asuntosi kunto, jonka lisäksi otamme raporttiin valokuvat asunnosta.

Muuttotarkastuksen hinta on 95,00€ sis 24% alv.

Näin muuttotarkastus toimii:

1. Ota yhteys välittäjään

Aloita olemalla yhteydessä suoraan välittäjääsi ja kerro, että haluaisit muuttotarkastuksen asuntoon. Jos vuokralainen asuu vielä asunnossa, niin sovimme vuokralaisen kanssa tarkan päivän, milloin asunto on siivottu ja valmiina tarkastettavaksi.

2. Suoritamme muuttotarkastuksen

Aloitamme muuttotarkastuksen asunnossa niin pian kuin mahdollista. Tarkastamme asunnon erityistä huolellisuutta noudattaen. Tarkastus sisältää 49 tarkastuskohtaa, jonka lisäksi kuvaamme asunnon.

Tarkastamme mm:
- Lattiapinnat
- Lattialistat
- Seinäpinnat
- Katon
- Pistorasiat, kytkimet, kiinteät valaisimet ja sähkölaitteet
- Ulko-, parveke- ja väliovet
- Ikkunat ja sälekaihtimet
- Kaapistot
- Keittiökaapit ja tasot
- Kodinkoneet (kunnossa, puhtaat, ovet auki ja sähköt pois)
+ 36 muuta tarkastusta

3. Saat PDF-raportin sähköpostiisi

Tarkastuksen jälkeen lähetämme sähköpostiisi PDF-muotoisen raportin kaikilla keräämillämme tiedoilla ja valokuvilla. Annamme raportissa myös suosituksemme, että tuleeko vakuus palauttaa vuokralaiselle vai tarvitseeko asunto jatkotoimenpiteitä, kuten siivousliikkeen käyttöä.

Raportti säilyy sähköisissä arkistoissamme ja ne ovat myöhemmin käytettävissä niin halutessasi.

Ota yhteys välittäjään