Klik Vinkki

Klik on aina ollut vuokrauksen edelläkävijä ja nyt haluamme palkita uskolliset asiakkaamme uudella ja jännittävällä tavalla.

Esittelemme ylpeänä Klik Vinkki -suositteluohjelman, joka on suunniteltu erityisesti vuokranantajille, jotka arvostavat laadukasta palvelua ja haluavat jakaa kokemuksensa vuokranantaja kollegoidensa kanssa.

Suosittele Klikkiä: Oletko jo tyytyväinen Klikin asiakas? Jaa kokemuksesi toisen vuokranantajan kanssa.

Ei tarvetta koodeille: Kun uusi vuokranantaja rekisteröityy Klikin asiakkaaksi, hän vain antaa sinun puhelinnumerosi "todisteena" siitä, että olet suositellut meitä.

Hyödyt molemmille: Kun uusi vuokranantaja tekee toimeksiannon sinun suosituksesi perusteella, saatte molemmat 10% alennuksen seuraavasta välityspalkkiosta.

Alennus ei vanhene!

Maailman helpoin säästö

Tai ainakin hyvin lähellä sitä. Ei koodeja, kortteja tai muuta monimutkaista.

1. Suosittele
Jos olet tyytyväinen Klikin palveluihin, älä pidä sitä itselläsi! Kerro kollegoillesi, yhteistyökumppaneille, ystävillesi tai muille asuntosijoitusalan ammattilaisille, miksi arvostat Klikkiä.
2. Uusi asiakkuus
Kun suosittelemasi henkilö päättää tulla Klikin asiakkaaksi, hänen tulee mainita sinun puhelinnumerosi toimeksiannon teon yhteydessä. Tämä toimii vahvistuksena siitä, että olet suositellut palvelua ja osaamme kirjata alennuksen.
3. Alennus palkkioon
Kun suosituksesi johtaa uuteen asiakkuuteen, molemmat – sinä ja uusi asiakas – saatte - 10% alennuksen seuraavasta välityspalkkiostanne. Jokainen onnistunut suositus kasvattaa säästöjäsi. Mitä useamman vuokranantajan suosittelet, sitä enemmän säästät. Alennus ei vanhene!

Välähtikö mieleen?

Tiedätkö vuokranantaja kollegan tai tuttavan, joka etsii luotettavaa ja nykyaikaista vuokravälityspalvelua? Onko sinulla yhteistyökumppaneita, jotka voisivat hyötyä Klikin  innovatiivisesta vuokravälityspalvelusta?

Jos näin on, Klik Vinkki -suositteluohjelma on täydellinen tilaisuus jakaa kokemuksesi ja auttaa heitä löytämään parhaat vuokrauspalvelut samalla, kun hyödyt itsekin.

Ideoita suosittelulle:

Tapaamiset ja verkostoitumistapahtumat: Vuokranantajien ja kiinteistöalan ammattilaisten tapaamiset ovat loistava tilaisuus suositella Klikkiä.

Sosiaalinen media: Jaa kokemuksesi Klikistä sosiaalisessa mediassa ja mainitse Klik Vinkki -ohjelmasta

Ystävät: Eikö ystäväsi vielä käytä Klikkiä? Keskustele heidän kanssaan ja kerro, kuinka Klik voi auttaa heitä asuntosijoittamisessa.

Klikin laatu ja luotettavuus: Klikin asiakkaana tiedät jo, kuinka korkeatasoisia ja luotettavia palvelumme ovat. Joten, jos mieleesi välähtää joku, joka voisi hyötyä Klikistä, älä epäröi suositella!

Meitä uskaltaa suositella