Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Vuokralaistakuu takaa asunnon ilmaisen uudelleenvuokrauksen

Vuokralaistakuulla takaamme vuokralaisen asuntoosi aina vähintään vuodeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vuokrasuhde päättyy ennen kuin sitä on kestänyt 12 kuukautta, vuokraamme asunnon veloituksetta uudestaan.

Olemme työmme takana 100 prosenttisesti, jonka johdosta haluamme tarjota vuokralaistakuun vakuutena sinulle työstämme. Vuokraustoimintamme punainen lanka on se, että vuokraamme asuntoasi niin kuin omaamme, sillä olemmehan itsekin vuokranantajia ja tätä toimintamallia myös itse toivoisimme.

Ohjeistamme jatkuvasti vuokralaisvalintoja tekevää henkilökuntaamme arvioimaan ja selvittämään vuokralaiskandidaatin soveltuvuutta vuokratuksi aiottuun asuntoon. Painotamme sitä, että vastuullinen vuokraustoiminta on ehdoton edellytys.

Meidän asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat hyvän ja maksukykyisen vuokralaisen asuntoosi vaivattomasti ja nopeasti!

Laitetaanko asunto vuokralle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan asuntosi vuokravälitys välittömästi, jotta vältytään tyhjiltä kuukausilta!

Voit olla meihin suoraan yhteydessä painamalla "Ota meihin yhteyttä!" painiketta tai jättää sähköisen toimeksiannon "Jätä sähköinen toimeksianto" painikkeella. Sähköinen toimeksianto ei sido sinua antamaan kohdetta meille välitettäväksi!