Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Uudelleenvuokraus puoleen hintaan

Vuokralaistakuulla takaamme vuokralaisen asuntoosi aina vähintään vuodeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vuokrasuhde päättyy ennen kuin sitä on kestänyt 12 kuukautta, vuokraamme asunnon puoleen hintaan uudestaan.

Olemme työmme takana 100 prosenttisesti, jonka johdosta haluamme tarjota vuokralaistakuun vakuutena sinulle työstämme. Vuokraustoimintamme punainen lanka on se, että vuokraamme asuntoasi niin kuin omaamme, sillä olemmehan itsekin vuokranantajia ja tätä toimintamallia myös itse toivoisimme.

Ohjeistamme jatkuvasti vuokralaisvalintoja tekevää henkilökuntaamme arvioimaan ja selvittämään vuokralaiskandidaatin soveltuvuutta vuokratuksi aiottuun asuntoon. Painotamme sitä, että vastuullinen vuokraustoiminta on ehdoton edellytys. Noudatamme kaikkien vuokralaisten kohdalla valintaprosessiamme, emmekä jousta siitä.

Meidän asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat hyvän ja maksukykyisen vuokralaisen asuntoosi vaivattomasti ja nopeasti!

Laitetaanko asunto vuokralle?

Asunnon vuokraus voidaan aloittaa monella eri tavalla. Voit olla meihin yhteydessä, tilata maksuttoman vuokra-arviokäynnin tai täyttää asuntotietolomakkeen. Jos haluat, että vuokraus lähtee helposti ja nopeasti käyntiin, niin suosittelemme asuntotietolomakkeen täyttöä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan asuntosi vuokravälitys välittömästi, jotta vältytään tyhjiltä kuukausilta!

Ota yhteyttäTilaa maksuton vuokra-arviokäyntiTäytä asuntotietolomake