Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Perintä- ja häätöpalvelu

Olemme vuokranantajan tukena myös kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiakkaanamme saat käyttöösi perintäpalvelun. Asunnon vuokrausprosessi ei siis jää vain sopimuksien allekirjoitukseen, vaan olemme tukenasi koko vuokrasuhteen ajan!

Perintä- ja häätöpalvelut toteutetaan yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Maksamattomien vuokrien perintäpalvelu

Asiakkaanamme saat käyttöösi maksamattomien vuokrien perintäpalvelun. Käytössänne on siis helppokäyttöinen ja tehokas perintäpalvelu, joka mahdollistaa vuokrien onnistuneen perinnän.

Vuokralaisen häätöpalvelu

Tarjoamme omille vuokranantaja asiakkaillemme myös vaivattoman ja nopean häätöpalvelun. Häätöpalvelu tarkoittaa sitä, että hoidamme puolestanne häätöhaasteen valmistelun käräjäoikeuteen, tuomion jälkeen huolehdimme asian siirtymisestä ulosottovirastolle. Avustamme sinua koko prosessin ajan aina häädön täytäntöönpanoon saakka.

Häätöpalvelu on maksullinen palvelu.

Milloin käyttää häätöpalvelua?
Häätöpalvelu on tarkoitettu vuokranantajalle, jonka vuokralainen on esimerkiksi laiminlyönyt vuokrasopimuksen vuokranmaksua tai muuten aiheuttanut toiminnallaan sopimuksen purkuperusteen. Voimme aloittaa häätöpalvelun toimeenpanon, mm. silloin kun vuokria on maksamatta kahdelta tai useammalta vuokranmaksu kuukaudelta.

Mitä palvelu maksaa?

Klik Asuntovuokrauksen vuokravälitysasiakkaiden kohtuullistettu tuntiveloitus perintäpalveluista on 50€/h.

Häätöpalvelusta veloitamme 200,00€ + 65€ (oikeudenkäyntimaksu). Tämä sisältää haasteen laadinnan, haastemiehenkäytön ja siirron ulosottoon. Muista häätöön liittyvistä lisätöistä veloitamme 50€/h.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan millä tavoin lähdemme perimään avoimia saatavia! Ota yhteyttä tästä!