Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Perintä- ja häätöpalvelu

Olemme vuokranantajan tukena myös kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Klik Asuntovuokrauksen asiakkaana saat käyttöösi perintäpalvelun. Asunnon vuokrausprosessi ei siis jää vain sopimuksien allekirjoitukseen, vaan olemme tukenasi koko vuokrasuhteen ajan!

KLIK Asuntovuokraus Oy:n perintä- ja häätöpalvelut toteutetaan yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Maksamattomien vuokrien perintäpalvelu

Klik Asuntovuokrauksen asiakkaana saat käyttöösi maksamattomien vuokrien perintäpalvelun. Käytössänne on siis helppokäyttöinen ja tehokas perintäpalvelu ollessanne KLIK:n asiakas. Tarvittaessa myös maksuhuomautukset lähetetään puolestasi.

Vuokralaisen häätöpalvelu

KLIK Asuntovuokraus tarjoaa niin omille kuin muillekin vuokranantaja asiakkailleen vaivattoman ja nopean häätöpalvelun. Häätöpalvelu tarkoittaa sitä, että hoidamme puolestanne häätöhaasteen valmistelun käräjäoikeuteen, tuomion jälkeen huolehdimme asian siirtymisestä ulosottovirastolle. Avustamme sinua koko prosessin ajan aina häädön täytäntöönpanoon saakka. Häätöpalvelu on maksullinen, mutta edullisesti hinnoiteltu palvelu.

Milloin käyttää häätöpalvelua?
Häätöpalvelu on tarkoitettu vuokranantajalle, jonka vuokralainen on esimerkiksi laiminlyönyt vuokrasopimuksen vuokranmaksua tai muuten aiheuttanut toiminnallaan sopimuksen purkuperusteen. Voimme aloittaa häätöpalvelun toimeenpanon, kun vuokria on maksamatta kahdelta tai useammalta vuokranmaksu kuukaudelta.

Mitä palvelu maksaa?

Klik Asuntovuokrauksen vuokravälitysasiakkaiden kohtuullistettu tuntiveloitus on 35€/h sis. alv 24%. Ulkopuolisten toimeksiantojen tuntiveloitus 95€/h sis. alv 24%.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan millä tavoin lähdemme perimään avoimia saatavia! Ota yhteyttä tästä!

Mitä haluaisit katsoa?