Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

KLIK Asuntovuokraus & Suomen Perintätoimisto

&

Olemme vuokranantajan tukena myös kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Klik Asuntovuokrauksen asiakkaana saat käyttöösi perintäpalvelun. Asunnon vuokrausprosessi ei siis jää vain sopimuksien allekirjoitukseen, vaan olemme tukenasi koko vuokrasuhteen ajan!

KLIK Asuntovuokraus Oy:n perintä- ja häätöpalvelut toteutetaan yhteistyössä Suomen Perintätoimisto Oy:n kanssa.

Maksamattomien vuokrien perintäpalvelu

Klik Asuntovuokrauksen asiakkaana saat käyttöösi maksamattomien vuokrien perintäpalvelun. Käytössänne on siis helppokäyttöinen ja tehokas perintäpalvelu ollessanne KLIK:n asiakas. Suomen Perintätoimisto Oy suorittaa perintää jo yli 16 000 asiakkaan tuomalla kokemuksella. Tarvittaessa myös maksuhuomautukset lähetetään puolestasi. Palvelun käytöstä ei koidu toimeksiantokuluja tai vuosimaksuja. Huomioithan kuitenkin, että jos saatava siirretään oikeudelliseen perintään, veloitetaan onnistuneesti perityn pääoman osalta 10% provisio.

Kotimaan perintäpalvelun hinnoittelu
● Ei aloitusmaksua
● Ei kiinteitä kuluja
● Vapaaehtoinen perintä 0% kuluilla

Jos vapaaehtoisella perinnällä ei päästä haluttuun lopputulokseen, voidaan saatava siirtää oikeudelliseen perintään.

● Oikeudellisen perinnän ja jälkiperinnän provisio 10%
(Provisio lasketaan vain onnistuneesti peritystä kokonaismäärästä. Provisioon lisätään arvonlisävero.)

Vuokralaisen häätöpalvelu

KLIK Asuntovuokraus tarjoaa niin omille kuin muillekin vuokranantaja asiakkailleen vaivattoman ja nopean häätöpalvelun. Häätöpalvelu tarkoittaa sitä, että hoidamme puolestanne häätöhaasteen valmistelun käräjäoikeuteen, tuomion jälkeen huolehdimme asian siirtymisestä ulosottovirastolle. Avustamme sinua koko prosessin ajan aina häädön täytäntöönpanoon saakka. Häätöpalvelu on maksullinen, mutta edullisesti hinnoiteltu palvelu.

Milloin käyttää häätöpalvelua?
Häätöpalvelu on tarkoitettu vuokranantajalle, jonka vuokralainen on esimerkiksi laiminlyönyt vuokrasopimuksen vuokranmaksua tai muuten aiheuttanut toiminnallaan sopimuksen purkuperusteen. Voimme aloittaa häätöpalvelun toimeenpanon, kun vuokria on maksamatta kahdelta tai useammalta vuokranmaksu kuukaudelta.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan millä tavoin lähdemme perimään avoimia saatavia! Ota yhteyttä tästä!

Lisätietoa löydät myös Suomen Perintätoimisto Oy:n kotisivulta.

Mitä haluaisit katsoa?