Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Klik Asuntovuokraus

Tällä sivulla kerromme meistä ja siitä, miksi uskomme olevamme ainoa oikea valinta vuokravälityksen kumppaniksi.

Tämä sivu kannattaa lukea!

Klik Asuntovuokraus

Olemme uuden ajan vuokravälitysliike, joka tarjoaa vuokravälityspalveluita mm. Porissa, Raumalla ja Tampereella.

Hinnoittelumme poikkeaa totutusta, sillä tarjoamme asunnoille kiinteät ja kilpailukykyiset välityspalkkiot.

Käytössämme on vuokralaistakuu, joka on takuu hyvin tehdystä työstä. Vuokralaistakuu takaa sinulle uudelleenvuokrauksen puoleen hintaan, jos vuokrasuhde päättyy ennen kuin se on ehtinyt kestämään yhden vuoden.

Olemme sitä mieltä, että haastavassakin markkinassa on mahdollista onnistua, kunhan valitsee yhteistyökumppanit oikein!

Sadat - tuhannet ajatusmaailma

Siitä meillä puhutaan jo alusta alkaen.

Erityisesti ensimmäistä kertaa asuntoaan vuokraavat vuokranantajat kantavat erityistä huolta, että saadaanko asuntoon hyvä vuokralainen. Huoli on täysin perusteltu, sillä jokainen mukava ja puhelias vuokralainen ei kuitenkaan ole sopiva vuokralainen. Väärän vuokralaisen valitseminen aiheuttaa vuokranantajalle pahimmillaan tuhansien eurojen vahingot.

Kerromme avoimen mielipiteemme myös silloin, jos olet tekemässä mielestämme väärää päätöstä. Teemme sen siksi, että ajatusmaailmamme mukaan välistyspalkkiomme ei ole sen arvoinen, että sinulle aiheutuu pahimmillaan tuhansien eurojen vahingot.

Suomen kartta iconi

Meistä on apua monessa paikassa

Löydät meidät fyysisesti toimimassa tällä hetkellä Porista, Raumalta ja Tampereelta. Meiltä on kyselty paljon milloin Klikkejä löytyy ympäri Suomea. Vastaus tähän on, että todellisten osaajien ja oikeiden avainhenkilöiden rekrytointi Klikin vaatimusten mukaisesti ei ole helppoa, joten toistaiseksi sinun tulee tehdä uudet sijoitusasuntohankinnat niiltä paikkakunnilta, joilla toimimme.

Klik Easyn osalta toimimme koko Suomen laajuudella, aina Utsjoelta Hankoon. Mikään paikkakunta ei ole liian pieni tai suuri, ettetkö voisi käyttää Easy-palvelua apunasi vuokrauksessa.

Pyörän keksiminen

Edullisemman välityspalkkion lupaamisessa niin, että yritys pysyy kannattavana, työntekijöiden on kiva olla töissä, palvelutaso ei laske ja asunnot löytävät nopeasti asukkaat oli todella paljon työtä tehtävänä. Valtaosa tästä työstä tehtiin jo ennen kuin liikkeen ovi aukesi ensimmäisen kerran.

Kannattiko kaikki vaiva? Kannatti!

Tuotekehityksen tuloksena pystymme tarjoamaan laadukasta ja jatkuvasti kehittyvää palvelua edullisemmin kuin kilpailijamme.

Emme me pyörää keksineet, mutta löysimme ne tekniset kipukohdat, joissa pyörän lisääminen johtaa kevyempään rullaukseen.

Edullisempi hinta ei siis vaikuta palvelumme laatuun, lue vaikka alta!

Jotain olemme tehneet oikein

Kymmeniä tuhansia valokuvia - vuodessa

Ultralaajakulma, F1,8, bokeh, full frame, 12mm, window pull, ISO100, 1/640, jälkikäsittely. Kuulostaako monimutkaiselle? Ei se sitä ole, mutta myönnetään, että kelvolliseksi valokuvaajaksi tuleminen vaatii ripauksen luontaista kiinnostusta ja alan kehityksen seuraamista.

Laadukkaat, valovoimaiset ja ajantasaiset markkinointikuvat ovat meille itsestään selvyys, sillä uskomme sen olevan tärkein yksittäinen asia vuokrakohteen markkinoinnissa. Hyvät valokuvat antavat vuokralaiselle mahdollisuuden kiinnostua kohteesta, joka on vuokralaisen kulkeman vuokrausprosessin ensimmäinen vaihe.

Laadukkaiden valokuvien luominen on ammattitaidon ja viimeisimmän teknologian yhdistelmä. Olemme panostaneet kamerarunkoihin ja objektiiveihin merkittävästi, jotta pystyisimme kuvaamaan kohteesi keliin tai kellonaikaan katsomatta.

Valokuvat jälkikäsitellään automaattisella optimoinnilla, jonka jälkeen hienosäädämme kuvat vielä käsin parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Otamme vuosittain kymmeniä tuhansia valokuvia asunnoista ja voimme ylpeästi sanoa olevamme siinä melkoisen hyviä!

Palvelu on ihmisiä, ei yrityksiä

Mikael Suominen

Klik Vuokravälityksen toinen perustaja ja kiinteistöalan yrittäjä.

Mikael hoitaa erityisesti liike- ja toimitilavuokrausta, avainasiakkuuksia, hallintoa ja tarjoaa monipuolista kiinteistö- ja sijoituskonsultointia vuokranantaja asiakkaille.

"Erityisosaamiseni liittyy liike- ja toimitilaratkaisujen kartoitukseen, sijoitusliiketoimintaan ja kiinteistökehitykseen".

Senni Prusti

Teksti tulossa.

Jukka Yli-Paunu

Teksti tulossa.

Emmi Parviainen

Teksti tulossa.