Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Toimitila vuokralle edullisella 0,8 x välityspalkkiolla

Me teemme liiketilojen, toimistojen, toimitilojen ja muiden työtilojen vuokravälitystä. Klik Asuntovuokraus hoitaa toimitilavuokraukset luotettavasti ja osaavasti, oli kyse sitten pienestä toimistosta tai suuremmasta kokonaisuudesta. Hoidamme niin liike-, varasto-, tuotanto-, toimi- ja toimistotilojen vuokrauksen vaivattomasti sekä varmalla otteella, alusta loppuun.

Liiketilojen vuokrauspalveluita voidaan toteuttaa joko kertaluontoisina toimeksiantoina tai pitkinä yhteistyösopimuksina, jolloin järjestämme aina uuden vuokralaisen tilaasi. Olemme aidosti palveleva kumppanisi toimitilasi vuokravälityksessä!

Toimitilojen vuokravälitys
Vuokravälitämme liiketiloja, toimitiloja, toimistoja ja muita työtiloja Porin alueella. Vuokraamme liiketilasi nopeasti ja edullisesti 0,8 kuukauden vuokra vastaavalla välityspalkkiolla.Toimintamme perustana on luoda koko vuokrausprosessista mahdollisimman vaivatonta ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Teemme päivittäistä työtämme toimitiloja etsivien kanssa, joten kauttamme voit löytää ratkaisun yhdellä yhteydenotolla!

Lue lisää!

Lue lisää palvelusta Klik Toimitilat sivulta:

Siirry Klik Toimitilat sivulle!