Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Toimitilojen vuokravälitys

Vuokravälitämme liiketiloja, toimitiloja, toimistoja ja muita työtiloja Porin alueella. Vuokraamme liiketilasi nopeasti ja edullisesti 0,8 kuukauden vuokra vastaavalla välityspalkkiolla.

Ota meihin yhteyttä!

Toimitila
vuokralle
0,8
kk vuokra välityspalkkiolla

Toimitilojen vuokravälitys

Toimitila vuokralle edullisella 0,8 x välityspalkkiolla

Liiketilojen, toimistojen, toimitilojen ja muiden työtilojen vuokravälitystä. Klik Asuntovuokraus hoitaa toimitilavuokraukset luotettavasti ja osaavasti, oli kyse sitten pienestä toimistosta tai suuremmasta kokonaisuudesta. Hoidamme niin liike-, varasto-, tuotanto-, toimi- ja toimistotilojen vuokrauksen vaivattomasti sekä varmalla otteella, alusta loppuun. Liiketilojen vuokrauspalveluita voidaan toteuttaa joko kertaluontoisina toimeksiantoina tai pitkinä yhteistyösopimuksina, jolloin järjestämme aina uuden vuokralaisen tilaasi.

Toimintamme perustana on luoda koko vuokrausprosessista mahdollisimman vaivatonta ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä!