Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Toimitilavuokraus

Me teemme liiketilojen, toimistojen, toimitilojen ja muiden työtilojen vuokravälitystä. Klik Toimitilat hoitaa toimitilavuokraukset luotettavasti ja osaavasti, oli kyse sitten pienestä toimistosta tai suuremmasta kokonaisuudesta. Hoidamme niin liike-, varasto-, tuotanto-, toimi- ja toimistotilojen vuokrauksen vaivattomasti sekä varmalla otteella, alusta loppuun.

Liiketilojen vuokrauspalveluita voidaan toteuttaa joko kertaluontoisina toimeksiantoina tai pitkinä yhteistyösopimuksina, jolloin järjestämme aina uuden vuokralaisen tilaasi. Olemme aidosti palveleva kumppanisi toimitilasi vuokravälityksessä!

Toimitilojen vuokravälitys
Vuokravälitämme liiketiloja, toimitiloja, toimistoja ja muita työtiloja Porin, Rauman ja Tampereen alueella. Vuokraamme liiketilasi nopeasti ja vaivattomasti alk.1,0 kuukauden vuokra + arvonlisävero vastaavalla välityspalkkiolla.

Teemme päivittäistä työtämme toimitiloja etsivien vuokralaisten kanssa, joten kauttamme voit löytää ratkaisun yhdellä yhteydenotolla!

Lue lisää palvelusta Klik Toimitilat sivulta:

Siirry Klik Toimitilat sivulle!

Näin meistä sanotaan