Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Klik Asuntovuokraus

KLIK Asuntovuokraus Oy on laillistettu vuokravälitysliike, jonka kautta vuokraat vuokra-asunnot, toimitilat ja autopaikat helposti ja vaivattomasti.

Takaamme vuokralaisille mutkattoman vuokrauspalvelun, jossa voit luottaa asioiden menevän juuri niin kuin kuuluukin!

Klik Asuntovuokraus on sinun vuokravälittäjäsi. Meidän kautta saat hoidettua vuokra-asiasi vaivatta ja saat aina luotettavaa palvelua. Toimistomme sijaitsee Porin keskustassa osoitteessa Mikonkatu 12, 28100 Pori. Toimiston edessä hyvin parkkikiekollista pysäköintitilaa.

Porin toimisto

Klik Asuntovuokraus Oy
2804329-9
Mikonkatu 12
28100  Pori

Yhdistimme perinteisen vuokravälityksen ja palveluiden sähköistämisen. Saat itse valita käytätkö mieluummin sähköisiä palveluitamme vai perinteisiä, sillä meillä on käytössämme molemmat. Saat itse valita juuri sinulle toimivan kokonaisuuden.

Sähköiset palvelut on luotu helpottaaksesi juuri sinun vuokrausprosessiasi. Sähköiset palvelumme kulkevat kanssasi lävitse koko vuokrauksen, niin asunnon haussa, kuin silloinkin kun on aika irtisanoa. Toimme vuokravälityksen vastaamaan nykypäivän vaatimuksia!


Meillä on myös kattava yhteistyöverkosto, jonka avulla saat paljon erilaisia muuttajan etuja, kun valitset asunnon KLIK:n kautta!

Löydät meiltä myös toimitilat, liiketilat ja toimistot kaikenlaisiin tarpeisiin! Suunnitteleeko yrityksenne uusien toimitilojen vuokrausta tai onko uusi liiketila haussa? Ota yhteyttä, me autamme! Kartoitamme yrityksenne toimitilatarpeet ja yhdessä löydämme varmasti juuri teille toimivan ratkaisun, oli kyse pienestä tai hieman isommasta kokonaisuudesta.

Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä!