Voit vaihtaa roolia myöhemmin täältä

Nuoli ylös iconi

Valitse kumpi olet

Valitsemalla jomman kumman roolin, sivusto mukautuu teille sopivaksi. Voit halutessasi vaihtaa roolia myöhemmin. Valitsemalla roolin ja käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käyttöä koskevat ehtomme.

Sähköinen toimeksianto

Sähköinen toimeksianto on ilmainen palvelu ja osa sähköisten vuokravälityspalveluidemme tarjontaa. Palvelu on tarkoitettu käytettäväksi kaikille niille vuokranantajille, jotka haluavat hoitaa toimeksiannon helposti ja vaivattomasti ilman turhaa käyntiä toimistolla. Sähköinen toimeksianto on nopeampi, vaivattomampi sekä nykyaikaisempi tapa hoitaa muodolliset paperiasiat myös silloin, kun esimerkiksi asut toisella paikkakunnalla.

Voit myös jättää sähköisen toimeksiannon netissä ja tulla kirjoittamaan valmiit paperit toimistollemme.

Allekirjoitus on mahdollista seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla:

1. Täytä sähköinen toimeksianto

Näin se toimii:

1. Aloita täyttämällä sähköinen toimeksiantolomake täältä. Sähköistä toimeksiantoa varten tarvitset huoneiston sekä taloyhtiön perustiedot, isännöitsijäntodistuksen (max 3kk vanha), energiatodistuksen, vuokralaisen yhteystiedot sekä asiamiehenä toimiessasi mahdollisen valtakirjan.

Isännöitsijäntodistuksen sekä energiatodistuksen voit toimittaa myös sähköpostitse (PDF) tai paperisena myöhemmin.

2. Sopimuksen allekirjoitus

2. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai käsin toimistolla / kotona:

Sähköinen allekirjoitus pankkitunnuksilla: Kun olet jättänyt sähköisen toimeksiannon, välittäjä tarkastaa toimeksiannon tiedot ja lähettää sähköpostiisi allekirjoituskutsun. Allekirjoituskutsu sisältää virallisen toimeksiantosopimuksen ja linkin allekirjoitukseen pankkitunnuksilla. Voit tarkastella toimeksiantosopimusta rauhassa ennen allekirjoitusta. Allekirjoitus tapahtuu pankkitunnuksilla.

Allekirjoitus toimistolla / kotona: Kun olet jättänyt sähköisen toimeksiannon, voit tulla halutessasi myös toimistolle allekirjoittamaan paperit. Toimeksiannon jättäminen netissä nopeuttaa huomattavasti asiointia toimistolla, sillä silloin sopimuspaperit odottavat sinua valmiina kun tulet käymään. Tarvittaessa postitamme myös sopimuspaperit allekirjoitusta varten.

3. Avaimien toimitus

3. Avaimet voidaan toimittaa joko valmiiksi maksetulla avainkuorella tai voit halutessasi tuoda avaimet toimistolle samalla kerralla kun allekirjoitat toimeksiantosopimuksen.

4. Vuokravälityksen aloitus

4. Kun avaimet ollaan toimitettu toimistolle, niin aloitamme normaalin vuokravälityksen kohteellenne.

Tarkemman kuvauksen vuokravälityksestämme löydät etusivulta.

Jätä sähköinen toimeksianto

Sähköinen vuokrasopimus

Sähköinen vuokrasopimus on helppo, kuluton ja yhtä lainvoimainen kuin normaali paperinen vuokrasopimus.
Sähköinen vuokrasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella (TUPAS-tunnistauminen), jonka jälkeen sähköinen vuokrasopimus pysyy arkistoituna muuttumattomana sähköissä arkistoissamme.

Allekirjoitus on mahdollista seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla:


Sopijaosapuolet saavat myös omat kappaleensa itselleen säilytettäväksi. Sähköinen allekirjoittaminen voidaan tehdä myös puolittain, eli vuokralainen voi allekirjoittaa vuokrasopimuksen paperille ja vuokranantaja sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Tällainen menettelytapa voi olla hyvä mikäli vuokranantaja asuu toisella paikkakunnalla, mutta vuokralainen haluaa käyttää perinteistä allekirjoitusmenetelmää.

Näin sähköinen vuokrasopimus toimii:

1. Ilmoita halustasi käyttää sähköistä allekirjoitusta

1. Aloita olemalla yhteydessä suoraan henkilökohtaiseen välittäjääsi ja kerro halustasi käyttää sähköistä allekirjoittamista.

Välittäjä on yhteydessä vuokralaiseen ja sopii hänen kanssaan mikäli myös vuokralainen haluaa allekirjoittaa vuokrasopimuksen sähköisesti. Halutessaan vuokralainen voi kuitenkin kirjoittaa vuokrasopimuksen myös perinteisesti, mutta tällöin hänen tulee allekirjoittaa sopimus ennen vuokrasopimuksen siirtämistä sähköiseen allekirjoituspalveluun vuokranantajaa varten, jotta vuokranantaja näkee vuokralaisen allekirjoituksen.

2. Saat sähköpostiisi kutsun allekirjoittamaan

2. Kun välittäjä on saanut tiedon sopijaosapuolen halusta allekirjoittaa vuokrasopimus sähköisesti, niin välittäjä valmistelee sopimuksen sähköiseen muotoon sähköistä allekirjoitusta varten. Saat sähköpostiisi kutsun allekirjoittamaan vuokrasopimuksen.

Sähköpostiviestissä on linkki turvalliseen kotimaiseen allekirjoituspalveluun ja toimintaohjeet.

3. Allekirjoita verkkopankkitunnuksilla

3. Kun olet siirtynyt allekirjoituspalveluun sähköpostin linkistä, niin seuraa toimintaohjeita. Allekirjoita vuokrasopimus verkkopankkitunnuksilla ja kaikki on valmista!

Sähköinen allekirjoitus on todella helppoa, kulutonta ja ennen kaikkea vaivatonta!